Vi har brug for din hjælp: Støt Læseforeningen og hjælp os med at blive godkendt efter Ligningslovens §8A

Læseforeningen har på årets generalforsamling besluttet at nedsætte kontingentet for støttemedlemmer til 100 kr. for alle. Det gør vi, så det bliver nemmere for os at få flere medlemmer og dermed at blive godkendt efter Ligningslovens §8A – noget vi har drømt om længe, og som vi tror på er muligt i år, med jeres hjælp!

HVAD BETYDER EN GODKENDELSE FOR OS?

Det lyder lidt kedeligt, men det er det faktisk ikke! En paragraf 8A-godkendelse giver skattefradrag til giver for donationer, og Læseforeningen får derudover øgede muligheder for støtte til basisdriften. Det lyder måske stadigvæk lidt kedeligt, MEN med andre ord giver en godkendelse os mere power i kampen med at skabe læsefællesskaber overalt i samfundet og udbrede glæderne ved at læse litteratur på tværs af sociale og kulturelle lag.

HVAD KRÆVER DET?

At blive godkendt kræver at vi har 300 medlemskaber og årligt 100 donationer à 200 kr. Pr. d. 5. juni har vi 342 medlemmer og 39 donationer. Vi er altså allerede et godt stykke vej, men vi har stadig brug for hjælp i form af donationer. Hvis du har mulighed for det, vil det derfor betyde alverden for os med en donation.


Du kan altså støtte os ved at…

Give en donation til Læseforeningen, blive medlem af Læseforeningen eller - vores favorit - blive medlem af Læseforeningen og støtte med en donation i samme omgang.


TAK TIL ALLE DER ALLEREDE STØTTER OG TAK TIL DIG DER STARTER PÅ DET NU.

Forrige
Forrige

Fotoserie: Tilst Læser - festival for litteratur og mangfoldighed

Næste
Næste

Ny antologi ‘Larm og Stilhed’ og bogreception på Plejehjemmet Humlehaven i Nørre Lyndelse, Fyn